Responsabilitate sociala

Ne plac nespuns zambetele de copii. Sunt cele mai sincere si mai luminoase. Iata de ce am hotarat sa ne implicam in sprijinirea celor care au nevoie de un ajutor suplimentar pentru a creste frumos.

ALATURI DE STEFAN

Stefan sufera de hemipareza dreapta. Aceasta afectiune este determinata de distrugerea unui numar de celule nervoase aflate in emisfera din partea opusa a creierului fata de zona de corp paralizat. Il sustinem prin intermediul programelor de educatie acvatica.
Astfel, prin activitatea acvatica practicata cu regularitate de catre Stefan, incercam sa stimulam si sa exersam activ si complex, centrat exact pe directiile si caracteristicile deficitului de miscare.

 

 

ALATURI DE MIHAI

Mic dar cu o vointa fara margini. Mihai sufera de nanism – o intarziere a procesului de crestere. Ca adult va avea o inaltime anormal de mica. Boala sa are drept cauza o insuficienta a hormonului de crestere. Acesteia i se adauga componente ereditare si tulburari metabolice. Baby Spa ii ofera suportul pentru a se dezvolta cat mai armonios cu putinta. Il sustinem prin intermediul programelor noastre acvatice.