Despre noi

about

CREAT SPECIAL PENTRU COPILUL TAU!

Dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a copiilor este cel mai important obiectiv al nostru. Ne place sa-i vedem cum cresc sub indrumarea noastra. Activi si prieteni cu o lume atat de frumoasa cum este cea acvatica. Pentru ei am gandit programe cu activitati adaptate diferitelor categorii de varsta. Ghidati de un instructor specializat, copii isi descopera abilitatile motrice si invata sa inoate. Baby Spa are dotari perfect adaptate nevoilor celor mici si al parintilor:

 • piscina special conceputa pentru desfasurarea sedintelor cu cei mici;
 • materiale didactice;
 • vestiare si sali de dus usor de folosit atat de copii, cat si de parinti;
 • camera pentru masa, joaca si aclimatizare dupa incheierea sedintelor de inot;
 • cabinet medical pentru asigurarea primului ajutor si monitorizarea cresterii si dezvoltarii copilului

 

BABY SPA – prima gradinita a copilului tau!

Analizele medicale sunt obligatorii deoarece activitatea de la clubul nostru reprezinta intrarea in colectivitate a copilului tau: sumar de urina, examen coproparazitologic, exudat faringian si nazal, aviz epidemiologic de la medical pediatru.

Deasemenea parintele insotitor va prezenta analize pentru a accesa piscine alaturi de copil: sumar de urina, secretie vaginala (doar daca mama participa la sedinta), aviz epidemiologic de la medical de familie.

PRIORITATEA NOASTRA ESTE SANATATEA SI SECURITATEA COPILULUI TAU!

 • TEMPERATURA APEI. Temperatura apei din piscina si a aerului se incadreaza in parametrii optimi pentru copii sub 3 ani. Apa masoara intre 30-32°C iar aerul 35-37°C.
 • FILTRAREA APEI. Calitatea apei de piscina depinde in proportie de 80% de filtrare. Iata de ce suntem extrem de stricti cu aceasta procedura si aplicam in regim dublu reglementarile sanitare in vigoare. Astfel, intreg volumul de apa al piscinei este trecut prin instalatia de filtrare o data la o ora si 15 minute.
 • TRATAREA CHIMICA SI DEZINFECTAREA APEI se face prin intermediul unei instalatii de electroliza salina de ultima generatie. Utilizarea acestei solutii nu are consecinte negative asupra tegumentelor, mucoasei gastrice si cailor respiratorii, spre deosebire de igienizarea cu pastile de clor. Tot pentru dezinfectarea si sterilizarea apei utilizam o lampa cu ultraviolete cu eficienta foarte buna in distrugerea tuturor tipurilor de bacterii, virusi, paraziti, germeni patogeni din apa.
 • IMPROSPATAREA APEI se face zilnic prin inlocuirea unei cantitati de 40l pentru fiecare utilizator al piscinei. O data la 10 zile intreaga cantitate de apa din piscina este inlocuita complet.
 • VERIFICAREA CALITATII APEI DIN PISCINA Verificam saptamanal calitatea apei. Analiza indicatorilor microbiologici si fizico-chimici este asigurata de catre Laboratorul de Analiza si Control al Calitatii Apei ALMARO MED, certificat SRAC, ISO9001 si acreditat de Ministerul Sanatatii, Directia de Sanatate Publica.
 • DEZINFECTAREA SI CURATAREA SUPRAFETELOR ADIACENTE PISCINEI se face zilnic cu substanta RENTI FG, produs avizat sanitar de Ministerul Sanatatii si Familiei, Institutul de Sanatate Publica, certificat de calitate ISO EN 9001, 14001, 13485. Produsul distruge bacterii (inclusiv Salmonella), fungi, levuri si virusuri (HBV, HIV, ROTA). Este biodegradabil si nu contine aldehide fenoli, fosfati sau compusi de oxidare.

about2

 

sus